Home » Свят » Путин не уважава Байдън, затова започна войната в Украйна, заяви Доналд Тръмп

Путин не уважава Байдън, затова започна войната в Украйна, заяви Доналд Тръмп

Сподели новината

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че войната в Украйна е започнала, защото настоящият американски лидер Джо Байдън не е уважаван, предава ТАСС и Фокус.

Според Тръмп конфликтът в Украйна е започнал поради факта, че руският президент Владимир Путин уж "не уважава Байдън“. "Това никога нямаше да се случи по време на администрацията на Тръмп“, написа бившият президент на страницата в социалната мрежа Truth Social, коментирайки речта на Байдън За състоянието на Съюза.

Байдън, говорейки вечерта на 7 март пред Камарата на представителите и Сената на Конгреса изрази мнение, че Украйна е в състояние да спре Русия благодарение на доставките на оръжия от САЩ.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар