Home » Свят » Русия обеща американските танкове да „горят“

Русия обеща американските танкове да „горят“

Сподели новината

Доставените от САЩ на Украйна американски танкове Abrams са сериозно оръжие, но "ще горят като всички останали“ на бойното поле. Това подчерта пред репортери говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предава ТАСС, пише агенция "Фокус".

"Танковете Abrams са сериозно оръжие, но помните ли как президентът (на Русия Владимир Путин – бел.ред.) каза за едни други танкове, произведени в друга страна (става въпрос за германските Leopard – бел.ред.), че горят сладко? Е, и тези ще горят“, бе отговорът на Песков на молба за коментар за изпращането на танковете в Украйна.

Говорителят на Кремъл гарантира, че изпращането на Abrams на бойното поле "няма да промени съотношението на силите“. "Всичко това в никакъв случай не може да повлияе на същността на специалната военна операция и нейния резултат“, увери Песков.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар