Home » Свят » Руски атакува Одеса с дронове, има загинал и ранени

Руски атакува Одеса с дронове, има загинал и ранени

Сподели новината

В резултат на руска атака с дрон в Одеса има повредени многоетажни сгради, съобщи кметът на Одеса Генадий Труханов, предаде Би Би Си, цитирана от БТА.

Загинал е млад мъж. Освен него още едем души са били ранени при среднощната атака.

Сред тях има и дете на 3 годинки.

Повредени са многоетажни блокове в града. Под развалините може още да има хора, съобщи в приложението Телеграм Олег Кипер, председател на Одеската областна военна администрация.

Тревогата за атака бе обявена в 00.54 часа местно време. Украинският черноморски град е бил атакуван с дронове откъм Черно море. В приложението Телеграм се пояснява, че дроновете са дошли откъм Фонтанка и Южне.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар