Home » Свят » Руски дронове атакуваха Украйна и тази нощ

Руски дронове атакуваха Украйна и тази нощ

Руските войски отново атакуват украински градове с безпилотни летателни апарати през нощта. Това съобщава УНИАН, като цитира изявление на ВВС на въоръжените сили на Украйна.

Около 22:52 военните са регистрирали БПЛА тип "Шахед" от Приморско-Ахтарск (Краснодарски край).

Те призоваха украинците да не пренебрегват сигналите за въздушна атака.

Сигнал за тревога е чут в Херсонска, Днепропетровска, Запорожка, Полтавска, Сумска и Харковска области.

Подобни атаки бяха извършени и в нощта срещу понеделник, а противовъздушната отбрана беше поставена в редица райони. ВВС съобщиха за унищожаването на 17 крилати ракети и 18 безпилотни летателни апарата.

Още вечерта Русия изстреля ракети от Белгород към района на Харков. Серия от експлозии разтърси града. Градските власти съобщават, че той е навлязъл в промишлената зона на квартал Холодногорск на града, цитира News.bg.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар