Home » Свят » Руски позор на най-голямото авиошоу

Руски позор на най-голямото авиошоу

Сподели новината

Руски провал на най-голямото авиошоу в Близкия изток.

Най-голямото авиокосмическо изложение в Близкия изток Dubai Airshow 2023, където се събраха водещи производители на граждански и военни самолети, завърши с пълно фиаско за Рособоронекспорт.

След резултатите от събитието, което се проведе от 13 до 17 ноември в Дубай, държавната корпорация, част от холдинга “Ростех”, не обяви подписването на нито един договор.

В първия ден на изложението ръководителят на Рособоронекспорт Александър Михеев призова потенциалните чуждестранни клиенти да не се страхуват от санкции срещу държавната корпорация, но нито купувачите, нито организаторите на изложението успяха да бъдат убедени. За сравнение, световни гиганти като Lockheed Martin, Boeing и Airbus успяха да сключат договори на стойност 67 милиарда долара.

Източник: Інформаційний спротив

Бесарабски фронт

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар