Home » Свят » Руски Су-34 са разрушили укрепен район на Въоръжените сили на Украйна при Авдеевка

Руски Су-34 са разрушили укрепен район на Въоръжените сили на Украйна при Авдеевка

Сподели новината

Су-34 свръхзвукови изтребители-бомбардировачи от Въздушно-космическите сили (ВКС) на Русия разрушиха укрепен район и военни сили на украинската армия в областта на Авдеевско направление. Тази информация беше предоставена от руското министерство на отбраната и предадена от ТАСС и Фокус.

"Екипажите на многофункционалните свръхзвукови изтребители-бомбардировачи Су-34 на Въздушно-космическите сили атакуваха укрепен район и жива сила на противника на Авдеевско направление. <…> След като получиха потвърждение от разузнаването, че целите са унищожени, екипажите се върнаха безопасно в летището за излитане“, се казва в съобщението.

Министерството на отбраната на Русия отбеляза, че ударът е нанесен с неуправляеми авиационни бомби ФАБ-500 с универсален модул за планиране и коригиране, който позволява прецизни удари от безопасно разстояние от линията на бойното съприкосновение.

Както подчертаха от военното ведомство, многофункционалните свръхзвукови изтребители-бомбардировачи Су-34 са на въоръжение в руските въздушно-космически сили и ежедневно изпълняват мисии за унищожаване на концентрации на жива сила, опорни точки и военни съоръжения на Украйна.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар