Home » Свят » Руснаците се готвят за най-лошото, разположиха С-300 до Санкт Петербург

Руснаците се готвят за най-лошото, разположиха С-300 до Санкт Петербург

Сподели новината

Руски жители забелязаха зенитно-ракетни системи С-300 в Ленинградска област на Руската федерация. Както съобщава ASTRA, комплексите са заснети от руснак, който се е движил по един от пътищата.

"Зенитно-ракетните системи са заснети от местен жител. Една от системите временно е блокирала пътното платно при маневра", се казва в съобщението. Система за противовъздушна отбрана С-300 е била забелязана, след като украински дронове атакуваха Ленинградска област през януари – за първи път от началото на пълномащабната война. Целите на Киев са специализирани предприятия, които обезпечават руската армия.

Това бяха първите атаки срещу Ленинградска област от началото на пълномащабната руска инвазия в Украйна. Авторът на видеото казва, че е виждал и други комплекси С-300 край Санкт Петербург. „Те са разположени из целия Санкт Петербург. Така че, момчета, ние се готвим за най-лошото", написа руснакът.

Новината идва на фона и на очакваното учение на НАТО по източния фланг на алианса, в което ще се включат 90 000 войници. Това е най-мащабното подобно учение от Студената война насам.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар