Home » Свят » Салвини се среща с Марин Льо Пен

Салвини се среща с Марин Льо Пен

Лидерът на италианската крайна десница Матео Салвини ще се срещне днес в Понтида, Северна Италия, с френската си съюзничка Марин Льо Пен, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Идеята на срещата е двамата да демонстрират политическото си единство преди изборите за Европейския парламент през юни догодина.

Съюзът на двамата политици продължава да е актуален след десетина години на сътрудничество и свидетелства за здравината на личните им отношения, отбелязва Франс прес.

"Каня тези, които не я познават, да дойдат и да се запознаят: това е една изключителна жена, открита, любопитна, развита в културно отношение", каза тази седмица Матео Салвини по адрес на Марин Льо Пен.

"Скъпи италиански приятели, с огромно удоволствие ще бъда заедно с вас (. . .) по покана на моя много голям приятел Матео Салвини", каза Льо Пен във видеозапис.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар