Home » Свят » САЩ вървят по пътя на Съветския Съюз

САЩ вървят по пътя на Съветския Съюз

Сподели новината

САЩ вървят по пътя на Съветския съюз. Това обяви руският държавен глава Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Държавният глава говори пред представители на международни медии. Путин заяви, че към неговата страна идват критики от американските институции, които са част от вътрешнополитически въпроси.

Според него авторите на тези твърдения изхождат от факта, че САЩ са толкова силни, че подобни действия нямат значения. Путин обясни, че това са чести грешни на големите държави.

Според него такива държави си мислят, че са толкова могъщи, че могат да си позволят дребни грешки. Мислят си, че с едни ще се споразумеят, други ще притиснат а с други ще разменят подаръци.

Това трябва да реши големите въпроси. Броят на тези въпроси обаче се повишава и накрая те не могат да бъдат решени.

САЩ правят точно това, което Съветският съюз е правил и може да повторят това, което стана с него.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената