Home » Свят » Секретарят на Съвета за сигурност на Русия: НАТО репетира за въоръжено противопоставяне с Русия

Секретарят на Съвета за сигурност на Русия: НАТО репетира за въоръжено противопоставяне с Русия

Сподели новината

Николай Патрушев, секретарят на Съвета за сигурност на Русия и един от най-близките сътрудници на президента Владимир Путин, заяви, че последните военни учения на НАТО наподобяват репетиция за въоръжено противопоставяне с Русия, съобщи агенция Интерфакс, цитирана от Ройтерс и БТА.

Учението на Алианса "Северен отговор" се провежда в Северна Норвегия, Швеция и Финландия с участието на 20 000 войници от 13 страни.

По думите на Патрушев маневрите, които се очаква да продължат до 14 март, повишават напрежението и дестабилизират ситуацията в света.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар