Home » Свят » Турция заплаши Израел: Не се опитвайте да преследвате хора от „Хамас“ на наша територия

Турция заплаши Израел: Не се опитвайте да преследвате хора от „Хамас“ на наша територия

Сподели новината

Турция предупреди Израел за "сериозни последствия", ако се опита да преследва членове на "Хамас", живеещи извън палестинските територии, включително в Турция, заяви представител на турското разузнаване, цитиран от Ройтерс, пише БТА.

"Необходимите предупреждения бяха направени към всички събеседници на базата на информация за изявления на израелски официални представители и беше заявено на Израел, че подобен акт би имал сериозни последствия", посочи цитираният представител.

Израелската държавна телевизия Кан съобщи в неделя, че ръководителят на Израелската служба за вътрешна сигурност "Шин Бет" е заявил, че Израел ще преследва "Хамас" в Ливан, Турция и Катар, дори ако това отнеме години. Не е ясно кога директорът на "Шин Бет" Ронен Бар е направил този коментар или пред кого, отбелязва агенцията.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар