Home » Свят » Украйна е унищожила 16 от изстреляните от Русия 18 дрона тази нощ

Украйна е унищожила 16 от изстреляните от Русия 18 дрона тази нощ

Сподели новината

Украинските военновъздушни сили съобщиха, че са унищожили 16 от общо 18 дрона, изстреляни от Русия тази нощ, предаде Ройтерс, като се позова на техен пост в "Телеграм", съобщи БТА.

Произведените в Иран дронове са били свалени над осем региона в централната, западната и южната част на Украйна, включително над района на украинската столица Киев, се казва в съобщението. Русия заяви, че е отблъснала няколко украински атаки с дронове през нощта, предаде ДПА, като се позова на пост в "Телеграм" на руското министерство на отбраната.

Противовъздушната отбрана е прехванала и унищожила два дрона над Белгородска област в Русия, близо до границата, и още четири над Черно море, уточнява руското военно водомство. ДПА отбелязва, че тази информация не може да бъде проверена чрез независими източници.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар