Home » Свят » Чарлз III: Великобритания и Франция ще се справят с предизвикателствата, включително с войната в Украйна

Чарлз III: Великобритания и Франция ще се справят с предизвикателствата, включително с войната в Украйна

Сподели новината

Крал Чарлз III изрази похвала за "безценните отношения" между Франция и Обединеното кралство и техните усилия за справяне с предизвикателствата на света, включително войната в Украйна и изменението на климата. Той направи тези коментари по време на своето посещение във Франция, пред френски депутати. Той планира да посети и катедралата "Нотр Дам", която пострада от пожар.

Крал Чарлз получи топъл прием от френските депутати в парламента и подчерта важността на партньорството между двата народа. Той заяви, че Обединеното кралство ще бъде един от най-близките съюзници и приятели на Франция и че решимостта и съюзът между тях са от решаващо значение, особено пред предизвикателствата като конфликта в Украйна.

"Няма предизвикателство, с което да не можем да се справим, както често сме правили в миналото", каза той.

Кралят ще завърши пътуването си в петък със спирка в Бордо, югозападният град, който е дом на голяма британска общност, предаде news.bg.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар