Home » Мнения » Слави си отмъщава на градската десница

Слави си отмъщава на градската десница

Сподели новината

Ако още се чудите защо втори ден от „Има такъв народ“ се занимават с Христо Иванов и го подиграват, да ви светна, макар че е близко до акъла, а политиката тук е на втори план.

Градските столични десни отдавна са определили Трифонов като „бащата на чалгата, съсипала интелектуално, морално и културологично две поколения българи“, „неук и необразован четец от аутокю“, „придворен шут на мутрите и паж на Доган“ и още в този дух.

Сега му е паднало на Слави да им отговори покрай тези няколко десети от процента преднина на вота. В общи линии, каквото посееш това ще жънеш.

От „Демократична България“ не са посели нищо добро в лехата на Трифонов и лехата им отвръща с токсични зеленчуци.

Търсете логиката, другари. Чисто човешката, елементарната, първичната. И не се омотавайте в четири-пет пластови задни планове и сценарии. Основните играчи нямат чак толкова голям багаж, важно им е поне да следят собствената си мисъл.

Всичко е суета.

Факти

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената