Home » Свят » Васил Данов: Ако войната не приключи скоро, ще се наложи НАТО да праща войски в Украйна

Васил Данов: Ако войната не приключи скоро, ще се наложи НАТО да праща войски в Украйна

Сподели новината

Кремъл няма полезен ход срещу Швеция, смята капитан първи ранг ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

One comment

  1. Ryszard Ewiak

    Засега няма причина за паника. Позовавайки се на това време, Исус обяви: „И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; защото всичко трябва да се изпълни; но това още не е изпълнение [на знамението].“ (Матей 24:6) Глобалната ядрена война (това ще бъде изпълнение на знамението на Исус) ще започне с етнически конфликт: „Защото ще се повдигне народ против народ“, след това царство против царство (Матей 24:7)
    В Книгата на пророк Даниил четем: „И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [това означава също военни действия. (Матей 24:6) Русия отново ще има военни бази в чужбина. Ще се срине не само еврозоната, но и ЕС и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат към военен съюз с Русия]. И ще влезе на юг [това ще бъде началото на глобална ядрена война], но няма да бъде като преди и като след това [тези военни действия няма да доведат до ядрена война. Тази война ще започне едва след завръщането на северния цар].“ (11:28,29) И едва тогава ще се стигне до намеса на САЩ и световна ядрена война. (Даниил 11:30) Това ще бъде взаимно клане с помощта на могъщ меч. (Откровение 6:4) Това няма да бъде Армагедон. Но всичко това ще бъде „начало на родилни болки“. (Матей 24:8) Това също е само началото на „Господния ден“ – времето на Божия съд. (Откровение 1:10) Все още има време да се помирим с Бога.

Твоят коментар