Home » България » Пламен Николов срещу Кирил Петков

Пламен Николов срещу Кирил Петков

Сподели новината

Пламен Николов е постигнал успехи по – скоро като служител, отколкото като предприемач. Самият той се хвали и в Панорама, че имал голяма теоретична подготовка, което всъщност е повече недостатък, защото България има необходимост от практици.

Кирил Петков е точно такъв. Той е иноватор и е създал, и развива най – малко два много успешни международни бизнеса. Само за два месеца успя да се пребори с конкурентни държави и доведе в България огромна немска инвестиция за електрически автомобили в гр. Ловеч и експанзивно да разшири производството на електрически велосипеди в гр. Пловдив.

Със сигурност ще може да доведе и още други инвестиции и да създаде работни места за всички нас, тук в Родината ни. Ако не е за напред министър – председател или поне министър, на Кирил Петков трябва целия държавен и общински апарат и всички ние да съдействаме за да привлича още големи инвестиции в страната. Пламен Николов трябва да обясни може ли доведе в кратки срокове такива инвеститори, защото това е трудната задача, административните проблеми са много по – лесни за решаване.

Димитър Иванов/ фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената