Home » Спорт » Мачът между „Кобрата“ и „Циганина“ не буди очаквания интерес от зрителите

Мачът между „Кобрата“ и „Циганина“ не буди очаквания интерес от зрителите

Сподели новината

Кубрат Пулев ще защитава титлата си по боен триад срещу бившия световен шампион на UFC Жуниор дос Сантош на 26 февруари, а през вчерашния ден бяха пуснати в продажба билетите за гала вечерта в Хюстън. Продадените пропуски обаче не оправдават очакванията на организаторите от Triller Fight.

През първите 24 часа са продадени едва около 1000 билета, въпреки че капацитетът на „Тойота Център“ е за около 15 000 зрители.

Изглежда новият формат в бойните спортове не се радва на толкова голяма популярност, колкото вещаеха социалните мрежи през изминалите няколко години.

Почитатели на бокс и смесените бойни изкуства отдавна водят спор за превъзходството на техните любимци над тези от другия спорт, а бойният триад обединява именно двата стила и това в нестандартен триъгълен ринг.

Първото събитие от тази категория бе оглавено именно от „Кобрата“, когато нокаутира Франк Мир още в първия рунд. „Циганина“ обаче е далеч по-голяма звезда от американеца и би следвало да окаже по-голяма съпротива на българина.

Цените на билетите за мача са между $50-275.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 1 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар