МИСТЕРИИ 

Ушите ни издават дали сме се прераждали

Има много теории за прераждането на човека, но за най-достоверна и истинска е обявена тази на Пако Рабан. Според него най-много пъти са се прераждали хората, които имат силно развита и удължена долна част на ушите. Колкото повече се преражда човек, толкова по-силен, по-умен и по-затворен в себе си е той.

Хората с прилепнали или клепоухи като на магаре уши са имали повече минали животи от останалите и могат да бъдат сигурни, че ги очакват още десетки прераждания, докато изпълнят мисията си. Дръпнатите очи на китайците, японците, монголците и другите азиатски раси пък говорят за малък брой прераждания в минало. Онези, които имат малки и нежни ръце, могат да разберат за свой минал живот, че са починали рано.

Тези, които имат големи, груби ръце, са живели вече няколко пъти на Земята и са усвоили голяма част от житейските си уроци. Никак не е случайно, че бог Шива е останал на древни рисунки с шест малки и къси ръце. Това ще рече, че той е бил мъдър човек, че се е прераждал повече от останалите си връстници и е знаел цялата истина за живота. Тези, които могат да разчитат съдбата по пръстите на ръцете, също са се прераждали вече няколко пъти.

Други начини да разберете повече за съществуването си преди сегашния си живот са сънищата и детските спомени. Вашите интереси и особено тези от детството ви са истински отпечатъци на вашите минали превъплъщения. Повтарящи се сънища, кошмари или странни видения, които имате, но които не са се случили реално в този живот, често също могат да бъдат обвързани с преживявания от минали животи.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ