Home » Наука и технологии » Проблем с предпазните колани на Tesla засяга над 800 хиляди автомобила

Проблем с предпазните колани на Tesla засяга над 800 хиляди автомобила

Сподели новината

След като по-рано тази седмица стана ясно, че колите на Teslaоборудвани с последната версия на FSD Beta не спират на знак стоп, сега компанията на Мъск отново е изправена пред проблем, който засяга над 800 хиляди коли.

Проблем с предпазните колани на Tesla засяга над 800 хиляди автомобила

Всички произведени Model S и Model X през тази и изминалата година, всички произведени Model 3 между 2017 и 2022 година, както и всички Model Y, произведени след 2020 година страдат от един и същ проблем, който може да не задейства звуковата сигнализация при непоставен колан по време на шофиране.

Проблем с предпазните колани на Tesla засяга над 800 хиляди автомобила

Проблемът е открит от Националната администрация по безопасност на движението в САЩ и ще бъде отстранен съвсем скоро, гарантират от Tesla. Хората на Мъск, казват, че проблема се появява само в някои случаи, а светлинна индикация върху таблото и допълнителна звукова индикация при достигане на скорост от 22км/ч все пак напомнят на водача да постави своя колан. Сервизната акция няма да изисква посещение на сервиз, а ще бъде извършена чрез онлайн ъпдейт.

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 2 гласа.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар