Home » Бизнес » „Практикер“ разширява търговския парк в Шумен с четири нови магазина

„Практикер“ разширява търговския парк в Шумен с четири нови магазина

Сподели новината

"Практикер" разширява търговския парк в Шумен с четири нови магазина

Кметът на Шумен Любомир Христов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” Тодор Белчев.

Днес, 9 февруари, започна изграждането на четири нови обекта от търговския парк в град Шумен. Първа копка направиха кметът на общината г-н Любомир Христов и председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” г-н Тодор Белчев, след като бе отслужен тържествен водосвет.

Инвеститор в проекта и собственик на терена е веригата за дома и градината „Практикер“. Изграждането на новите четири магазина е възложено на строителна фирма „Бараж Груп“ ЕООД и се очаква да бъде завършено за 4 месеца.

Новите наематели в търговския парк в Шумен ще бъдат магазин от немската верига KiK, която е един от най-големите модни дискаунтъри в Германия с 3 400 магазина в Европа, предлага основно текстилни изделия, както и други нехранителни стоки; за първи път в Шумен зоомагазин от американската верига Maxi Pet; аптека от водещата верига Subra с над 60 обекта в България и оптичен център Grand Optics за прецизна диагнoстика и изработка на очила, както и предложения на най-големите световни марки слънчеви очила и диоптрични рамки.

Четирите нови магазина ще дообогатят избора от стоки в търговския парк, като в него вече успешно работят магазин за дамскa, мъжка и детска мода LC Waikiki, магазин за спортни облекла и екипировка Sport Vision, дрогерия DM, магазин за обувки и чанти Mat Star и магазин за облекло и артикули за дома и семейството Pepco. Търговският парк се намира на бул. „Симеон Велики“ № 37, непосредствено до хипермаркет „Практикер“. Посетителите могат да се възползват от удобен и безплатен паркинг, свързан с този на „Практикер“, като са предвидени и зарядни станции за електромобили. Мястото е удобно и комуникативно и се обособява голяма търговска зона с богато разнообразие от магазини за дома, семейството и свободното време.

Източник

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар