ТЕМА 

„Сън“: И през 2018 г. България е най-доброто място за ваканцията в света

Най-доброто място в Европа, поне по съотношение цена-качество и тази година е България – а освен това тази година е дори по-евтино от миналата, пише The Sun. Според изследване на M&S Bank, ваканционните пакети у нас са с 1,4 процента по-евтини от миналата година, като средно се спестяват 56 паунда в сравнение с 2017 г.

Почивка за семейство с четирима членове в България би струвала 3 136 паунда, което включва пътя, спането, храната, напитките и забавленията за една седмица и означава 734 паунда на човек. Турция е страната, която неотклонно следва България с ваканция в Анталия за семейство с четирима на цена 3 144, или 787 паунда на човек.

Третото място заема Пула в Хърватия с цена 3 348. Дубай е на четвърто, следван от Ланзароте. Следващите пет най-евтини дестинации са Закинтос, Алгарве, Дордон, Орландо и Торонто. Но какво е толкова специалното в българските курорти и особено в най-предпочитания от англичаните Слънчев бряг, пита таблоидът.

Той е известен с това, че е доста по-разкрепостен от повечето европейски курорти, но също така има много да предложи по отношение на къде да останем и неща, които да видим.

Курортът не само предлага добри хотели на цена по-ниска от нормалното, но има също така страхотен нощен живот, красива природа и вкусна местна храна и вино.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ