Home » Бизнес » Нови европейски санкции срещу Русия

Нови европейски санкции срещу Русия

Сподели новината

Финализиране и одобрение на новите санкции на Европейския съюз (ЕС) срещу Русия на ниво постоянни представителства на страните от ЕС (Coreper) се очаква да бъдат приети в понеделник – 14 март. „Финализиране и одобрение се очакват утре в Корепер“, съобщават от френското председателство на Съвета на ЕС. Мерките бяха разработени на среща на върха на лидерите на ЕС във Версай в края на седмицата.

Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви на 11 март вечерта, че ЕС, като част от четвъртия пакет от санкции срещу Русия, възнамерява да забрани вноса на ключови стоманени продукти от Русия и износа на всички луксозни стоки от техните страни в Руската федерация. ЕС също искаше да изтегли Русия от режима на най-облагодетелстваната нация в Световната търговска организация.

Поставете оценка:

3.1

Оценка 3.1 от 16 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар