ЛИЦАТА 

Певицата Ева Найденова: Гого идва на концертите ни!

„Усещам присъствието на Гого! Не само аз, това споделят и моите колеги от „Тоника“. Най-силно го усещаме на концертите, когато сме на сцената и пеем. Той беше и винаги ще е част от нас.“ В това е убедена певицата Ева Найденова, дългогодишната спътница на Гого от „Тоника“.

Бургазлийката не крие, че понякога спомените за покойника са много болезнени. „На ден минимум по 10 пъти се сещам за него. Има моменти, които ме топлят и усмихват. Но има и запечатани в съзнанието ми картини, от които неистово ме боли“, признава Ева.

Георги Найденов си отиде през зимата на 2014 година след дълга и мъчителна битка с коварно заболяване. Последните месеци от живота си той прекара на легло и в изключително тежко състояние. Тогава неотлъчно до него беше жена му Ева, която се грижеше за съпруга си до сетния му дъх.

„Бургас е много специален град, в който извира силна енергия. Заради планината Странджа и заради морето. Приживе Гого идваше сам край брега, пречистваше се, зареждаше се. Сякаш морето и вълните му даваха идеи и съвети. Същото правя и аз, идвам в Бургас съвсем сама и дълго слушам морето“, казва Ева. Според нея в града са родени изключително талантливи хора.

„Дори тези, които не са родом от Бургас, но са дошли да живеят тук, с течение на времето поемат разкошната енергия на околността. Това ги прави по-добри“, убедена е изпълнителката.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ