ШАРЕН СВЯТ 

Рускини ловят милионери на остров Бали

Руски туристически агенции рекламират почивки на остров Бали, където клиентките им биха могли да се омъжат за милионери, предаде сайтът turizm.ru, цитира в. „Телеграф“.

Поводът за това е, че през октомври т.г. на този индонезийски остров ще се проведе годишната конференция на Международния валутен фонд (МВФ) и Световната банка (СБ).

В района на курорта Нуса-Дуа ще се срещнат чиновници, банкери, бизнесмени – около 15 000 делегати от 189 страни. Подготовката за това събите вече започна: предприети са повишени мерки за безопасност, планирани са голямо количество развлекателни прояви. С други думи, създадени са идеални условия за отдих – сега му е времето да си резервирате почива, изтъкна сайтът.

Туроператорът Ambotis Holidys предлага такива пакетни почивки с полети 4 пъти в седмицата, със самолети на авиокомпанията „Сингапур еърлайнс“. Цените на тура с настаняване в хотел близо до мястото на конференцията излиза от 63 000 рубли (788 евро) за 12 нощувки до 73 000 рубли (916 евро) за 14 нощувки, като излитането е в края на септември.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ