СИНЯ ЛАМПА 

Шофьорът с БМВ-то отрича да е удрял жена на светофар в Пловдив

Шофьорът, който жена обвини, че я е ударил на пътя, отрича да се е случвало подобно нещо. Той признава, че се е стигнало само до обиди на пътя, но е категоричен, че физическа разправа не е имало. Версията си мъжът разказа пред NOVA. Преди десет дни той е разпитван в полицията за скандала със засечен автомобил, който съпровождал линейка в Пловдив.

За инцидента дъщерята на жената, която твърди, че е потърпевша, разказа във Facebook. Всичко се случва на 5 септември, когато тя кара зад линейка, която транспортира мъжа й – с инсулт от Велинград до Пловдив. „Той минава от ляво, запушва ме и аз виждам, че изскача.. аз свалям стъклото, за да му обясня, съпровождам линейката. Този човек влиза и ми крещи в лицето и ми забива един тук от дясната страна”, обясни жената.

В спора се намесва и съпругът на жената. А версията на шофьора е коренно различна: „Те си смениха версиите 7 пъти вече. Аз изобщо не съм се приближавам на по-малко от 2 метра от тях. Госпожата ме засече на светофара, аз карам възрастна жена с малко дете, при което натиснах спирачките, за да мога да спра и се забиват и двамата в предните седалки”, обясни мъжът.

„Аз слязох да я питам какво става, защото карах малко дете. Тя два пъти ме засече….разбирате ли?”, обясни пред NOVA Марин. Двамата се срещат в районното в Пловдив.

„Той ме вижда и вика: „Ама аз тебе не съм те удрял, ма“ и полицаите ни сложиха на голямо разстояние”, твърди жената. Шофьорът обаче обяснява, че случката не е вярно представена. В момента все още се води предварителна проверка в полицията в Пловдив.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ