ЛИЦАТА 

Ха! Босия без книжка заради отнети контролни точки

Николай Колев – Босия е без шофьорска книжка, защото са му били отнети контролните точки. Това стана ясно от изказване на гл. инспектор Янко Янев от Главна дирекция „Национална полиция”, цитирано от БГНЕС. Изказването си главният инспектор направи по време на заседанието на временната комисия, разглеждаща сигналите на Босия за корупция в Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация” и продажбата на шофьорски книжки на бежанци и неграмотни лица.

Янев подчерта, че Колев има множество нарушения, сред които са управление на превозно средство с изтекъл технически преглед, непредставяне на шофьорска книжка, както и за шофиране с изтекъл срок на съставен акт.

„На водача е бил съставен акт и за не пропускане на насрещно движещ се автомобил при завой, несъобразяване на поведението с пътните знаци и маркировка. Повечето му глоби са били в размер между 10 и 30 лв. С посочените наказателни постановления са му били отнети всички контролни точки. Николай Колев е върнал свидетелството си за управление и към момента е с невъзстановени права за управление”, заяви Янев.

Босия дълго време протестираше пред сградата на Народното събрание с мотива, че имало корупция в транспортната система. След разкритията на главния инспектор той заяви, че казаното от него нямало общо със сигналите му.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ