Home » България » Костадинов за статуса на Гунчева: Миналата седмица един министър на външните работи се подигра с българския герб

Костадинов за статуса на Гунчева: Миналата седмица един министър на външните работи се подигра с българския герб

Сподели новината

Никой да не си мисли, че ще вкара държавата ни в конфликт, по-скоро ще падне правителството. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание, цитиран от БГНЕС.

„Нека никой да не си мисли, че ще вкара нашата държава в конфликт току-така. По-скоро ще падне правителството и ще го свалим с всички възможни средства“, обяви той.
Според него, ако правителството иска да го направи, то работи срещу българския национален интерес.

„На 6 април призоваваме всеки един българин, който мисли като нас, да дойде пред Народното събрание. Да останем там, колкото е нужно, за да получим гаранции, че марионетният съвет няма да ни включи във война“, заяви още Костадинов.
Той коментира и дали статусът на Елена Гунчева е позиция и на „Възраждане“ и дали смята да бъде „стреляно“ по Министерския съвет.

„Ако нивото на българската политика е такова, че ние да обсъждаме статуси във Facebook, може би ще започнем да обсъждаме снимки в Instagram. Миналата седмица един министър на външните работи се подигра с българския герб“, каза още Костадинов. Той посочи, че става въпрос за Соломон Паси.

Поставете оценка:

3.3

Оценка 3.3 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар