ШОУ 

Преслава и Алисия на разпит за Бирмите

На разпит да бъдат викнати чалга дивите Преслава и Алисия заради общия им мъж Георги Станоев – Жоро Бирмата, обмислят криминалисти. И двете фолкаджийки са били интимни с него, преди той да бъде погнат от полицията за четирите фабрики за нелегални цигари край Горна Оряховица, Дупница и Тутракан, атакувани в края на август т.г.

Последната любима на Георги Станоев бе Алисия. Според близки на двойката певицата му е била шута малко след като в публично лъсват проблемите му със закона.

Жоро Бирмата заедно с баща си Евлоги и брат си Антон Станоеви е в нелегалност от повече от три седмици. Те са задочно обвинени за участие в престъпна група за незаконно производство на цигари с още шестима души.

Криминалисти се готвят да извикат на разпит двете чалга певици в следствието, като се надяват мадамите да споделят информация, с която да бъдат открити и закопчани Бирмите. Алисия и Преслава ще бъдат препитани за всички семейни имоти и екзотични дестинации, които са посетили заедно с Жоро Станоев, категорични са ченгета. Криминалисти предполагат, че бегълците се укриват на някое от тези места.

„Тримата не са установени към момента. За един от тях има информация, че е напуснал пределите на страната. Другите двама най-вероятно са в България, предприети са действия за издирването им“, разкри ръководителят на спецпрокуратурата Даниела Начева.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ