ШОУ 

Жени Калканджиева оплю секса във „ВИП Брадър“

Шестата по красота в света Жени Калканджиева осъди поведението на моделката Розмари, която прави секс с фитнес инструктора Ричард Величков в Къщата на „ВИП Брадър“. „Аз познавам много манекенки, ама много…, но по-глупава от Розмари никога не съм срещала през целия ми професионален и житейски път.

Не съм лоша, но тъпотията не мога да я разбера…“, написа в социалните мрежи Калканджиева. Собственичката на модна къща „Визаж“ не пропусна да благодари на своите момичета, че не са като нея, и призова от „Ивет Фешън“ да се самосезират и да започнат да се грижат за моделите си.

„Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя та*аците на този фитнес-лайнар. Или да я оскубя за косата тази германска селянка, която май си има приятел в Германия.“, допълни още тя..

Междувременно стана ясно, че Калканджиева ще се снима във френско-български филм със заглавие „Казус“, а сценарист и режисьор е Асен Тасев-Джон. Той има амбиция това да е първият психологически хорър сниман у нас. Жени ще играе два персонажа, а неин партньор ще е френски актьор. В едната роля красавицата ще е застаряваща порно актриса, а в другата домакиня.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ