Home » Спорт » Брентфорд размаза Челси на „Стамфорд Бридж“

Брентфорд размаза Челси на „Стамфорд Бридж“

Сподели новината

Челси допусна да бъде разгромен на собствения си „Стамфорд Бридж“ в среща от 31-ия кръг на английския елит. Лондончани отстъпиха с 1:4 на Брентфорд.

Антонио Рюдигер откри с невероятно изпълнение от над 30 метра, но точно 100 секунди по-късно Витали Янелт изравни. Едва четири минути след изравнителното попадение и шест след това на „сините“, Кристиан Ериксен даде преднина на 14-ия във временното класиране на Премиър Лийг, а в 60-ата минута Янелт поряза Челси за трети път. Резервата Йоан Виза направи 4:1 три минути преди края на редовното време.

Снимка: БГНЕС

Брентфорд размаза Челси на

Малко след изминаването на 15 минути игра вратарят на домакините Едуар Менди имаше проблеми с коляното и притесни всички в лондонския лагер. В 31-ата минута Челси създаде първата си интересна ситуация с далечен удар на Лофтъс-Чийк, озовал се в ръцете на Давид Рая.

В 39-ата минута Зиеш получи на границата на наказателното, залъга противник и стреля, но Рая отрази великолепно.

Снимка: БГНЕС

Брентфорд размаза Челси на

Само три минути след началото на втората част Антонио Рюдигер със страхотен изстрел от близо 30 метра откри за лондончани.

Точно 100 секунди след попадението на германеца, „пчеличките“ организираха добра атака, на чийто връх се озова Витали Янелт, който с левия си крак порази мрежата зад Менди.

Снимка: БГНЕС

Брентфорд размаза Челси на

В 54-ата минута Мбемо надигра Зиеш и напредна мощно в половината на Челси, след което подаде към непокрития Ериксен, който отблизо нямаше затруднения да отбележи за 1:2.

Снимка: БГНЕС

Брентфорд размаза Челси на

След точно час игра отново Янелт се озова на стрелкова позиция след многоходова комбинация и хубав прехвърлящ удар намери мрежата на „сините“ за трети път в рамките на 10 минути.

Снимка: БГНЕС

Брентфорд размаза Челси на

Минути след третото попадение на гостите, гол на Челси не бе зачетен заради игра с ръка на Хавертц. В следващата „синя“ атака именно германецът се озова сам срещу Рая, но стреля встрани.

Три минути преди края на редовното време, влезлият като резерва Йоан Виза направи загубата на Челси катастрофална, възползвайки се от лоша намеса на „синята“ отбрана.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар