Home » Спорт » Наско Сираков: Феновете са тези, които са направили през годините Левски да е любовта на народа

Наско Сираков: Феновете са тези, които са направили през годините Левски да е любовта на народа

Сподели новината

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, председателят на управителния съвет Даниел Боримиров и изпълнителният директор Иво Ивков се срещнаха с феновете на „сините“ в Разлог.

„Искам да благодаря на организаторите, които ни поканиха тук и да благодаря на всички присъстващи. За нас е удоволствие и чест да се срещаме с нашите привърженици. Те са тези, които са направили през годините Левски да е това, което знаем всички – любовта на народа“, заяви Сираков.

„Аз не обичам много да говоря – нашият девиз е да действаме на терена. Така съм израснал с тази мисъл. Също искам да благодаря на левскарската общност, която е тук да обсъдим наболели за Левски неща, също така да поговорим за кампанията и сдружението. Заставаме с лицата си пред вас. Мисля, че няма по-хубаво нещо от това ръководството на Левски да отговаря на вашите въпроси“, добави от своя страна Даниел Боримиров.

„Когато дойдохме в началото нищо друго нямахме освен любовта ви към клуба. Решихме да започваме и да не спираме тази обиколка на страната, колкото и да изтощителна“, каза Ивков.

[embedded content]

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар