Home » България » МВР публикува 116 разследвания, на които прокуратурата не дава ход

МВР публикува 116 разследвания, на които прокуратурата не дава ход

Сподели новината

Както Бойко Рашков обеща, МВР публикува списъка със 116 разследвания, за които посочи, че прокуратурата не дава разрешение за реализация. По много от тях материалите от проверките на МВР са изпратени, но няма информация какво се случва.

Те засягат публични лица, заемащи ръководни длъжности в държавните и общински администрации, корупция, здравеопазване и други.

Сред тях са прокурори от Ямбол и Бургас, столичният кмет, ръководството на БНБ, „Напоителни системи“, една от проверките за строежа на „Хемус“ без разрешения и отчуждителни процедури, „Осемте джуджета“, сигнали срещу главния прокурор и много други.

Ето пълния списък

Поставете оценка:

4.3

Оценка 4.3 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар