ШАРЕН СВЯТ 

Ето къде се намира Островът на секса

Има едно място в света, което предлага малко по-специална екскурзия. Тя е за почитателите на пикантните забавления. Островът на секса се намира на Карибите и там може да се забавлявате в компанията на две красиви жени за четири дни срещу 7000 лева.

Услугата се предлага от популярната в целия свят компания Good Girls Co\’s. Фирмата, която е ориентирана не само към заможни господа, осигурява и престой в луксозни вили или яхти срещу допълнително заплащане. И обещава секс, много секс.“

Всички момичета са на този остров, за да ви накарат да се почувствате специални като крал. Дори и да имате малко по-особени желания, може да ги споделите с момичетата и те ще се погрижат да ги изпълнят“, пише на страницата на Good Girls Co\’s.

Оттам предлагат каталог с 60 момичета от латиноамерикански произход и твърдят, че всички те могат да играят ролята на интимни приятелки за няколко дни.

Храната е безплатна и се предлага на място според изискванията на богатите туристи. Алкохолът – също, обещават организаторите на тези малко по-специални екскурзии за търсачи на интимни усещания.

Принципът на еротичната екскурзия е съвсем прост. Островът, чието име се пази в тайна, може да приеме до 30 клиента. Продължителността на престоя им е винаги около 4 дни.

В замяна на различните пакети, които заплащат, могат да разполагат с луксозни вили, шофьори, камериерки, готвачи, сервитьорки и всевъзможен персонал, който ще се постарае да изпълни и най-капризните им прищявки.

И всичко това влиза в цената от 7000 долара за три дни.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ