Home » Новини » Управителят на Сумска област предупреждава местните жители за експлозиви

Управителят на Сумска област предупреждава местните жители за експлозиви

Сподели новината

Управителят на украинската Сумска област, Дмитро Живицки, призова днес местните жители да избягват да използват горски пътища, да не вървят в крайпътни пространства, нито да се приближават до разрушено военно оборудване, след като руските сили се изтеглиха от региона, предаде Асошиейтед прес.

Живицки предупреди в „Телеграм“, че местните хора все още са в опасност поради оставени от руските войски мини и други боеприпаси.

Той каза в послание, очевидно отправено към местните жители, че взривовете, които е възможно да се чуват в района в близко време, вероятно са резултат от дейности на спасители и сапьори по обезвреждане на мини и други боеприпаси.

Управителят на граничещата с Русия украинска област каза по-рано тази седмица, че руските сили вече не контролират никакви селища в региона, предаде БТА.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар