Home » Свят » Пристанището в Мариупол е 80% свободно

Пристанището в Мариупол е 80% свободно

Сподели новината

Заместник-началникът на Народната милиция на ДНР Едуард Басурин заяви, че пристанището в Мариупол е 80% свободно, съобщава ТАСС.

"Пристанището е освободено на 80%, те все още се съпротивляват. Останалите се опитват да отидат в завод "Азовстал". Това е крепост в града", каза той по телевизионния канал "Россия-24", отговаряйки на въпрос на водещия за ситуацията в Мариупол.

Ситуацията в Мариупол и под контрол по думите на Едуард Басурин. По-рано бе съобщено, че българските моряци в Мариупол са живи и здрави, като на борда няма външни лица, заяви за БТА собственикът на кораба Даниел Стефанов.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар