Home » Спорт » Юлиан Вергов: ЦСКА е по-добър от Левски и ще го победи

Юлиан Вергов: ЦСКА е по-добър от Левски и ще го победи

Сподели новината

Страстната седмица предстои, но и тази е не по-малко страстна заради духовете, които излязоха от бутилките преди дербито между ЦСКА и Левски. И в Борисовата градина, и на „Герена“ бе доста напечено. На „Армията“ се стигна до раздяла с емблемата Стойчо Младенов, а при „сините“ Станимир Стоилов тропна по масата след победата с 3:2 над Лудогорец. Как ще се отрази това на двата тима?

„Мисля, че ЦСКА ще успее да победи в тази среща“, отсече актьорът Юлиан Вергов пред „Мач Телеграф“.

„Трябва да отбележим, че Левски се намира в подем, но в такива мачове това е без значение. „Червените“ са по-добрият отбор и това ще си проличи на терена. Треньорската смяна е за добро и футболистите това го знаят“, смята той.

„През пролетта играта на отбора не ми се струва добра, но сега съм на мнение, че ще покажат точно обратното и ще впечатлят. Чисто психологически е добре за ЦСКА да се поздрави с успеха, а за да се случи това, футболистите трябва да покажат възможностите си. Те имат потенциал за нещо повече. По-качественият отбор от двата, определено, е този на „армейците“. Не съм аз човекът, който трябва да коментира дали сега е бил моментът за смяна на треньора. Видя се, че отборът имаше съвсем различен облик през пролетта в сравнение с есента. Тимът беше по-подреден преди Нова година. Сега задачата на Алън Пардю е да закрепи положението. Ние сме отбор, който трябва да играе нападателен футбол. Не знам дали Пардю ще успее да промени нещо“, смята Вергов.

„Рисково е за всеки един отбор да се правят промени на треньорския пост. От друга страна е добре сега, в такива мачове, защото те не са обикновени. Зарядът тук е голям. На „Георги Аспарухов“ са в подем и си мислят, че могат да стигнат до нещо повече в това дерби, но аз не съм на това мнение. В ЦСКА има сътресения, но и на „Герена“ имаше треньорски неволи през седмицата. Очаквам „армейците“ да се поздравят с победата и прогнозирам, че срещата ще завърши 2:0 за ЦСКА. Ще присъствам на мача и ще подкрепя отбора“, заяви Вергов.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар