Home » Свят » Парашутисти евакуираха Капитолия

Парашутисти евакуираха Капитолия

Сподели новината

Самолет и парашутисти евакуираха за кратко Капитолия във Вашингтон. По информация на АФП властите са реагирали крайно, като са обявили за заплаха оказалата се напълно безобидна парашутна каскада, предаде BG ON AIR.

Това накара председателя на Камарата на представителите – долната камара на американския Конгрес, Нанси Пелоси да обвини Федералната авиационна администрация за "непростим провал" за това, че не е подала навреме уведомление.

Новината за минути се превърна във водещо заглавие в Съединените щати, заради спомените от атаките от 11 септември 2001 г. и щурма на Капитолия от протестиращи на 6 януари миналата година.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар