Home » Спорт » Ако Ганчев напусне, кой е в състояние да поеме ЦСКА?

Ако Ганчев напусне, кой е в състояние да поеме ЦСКА?

Сподели новината

Гриша Ганчев влезе в нова конфронтация с основната група от фенове на ЦСКА, след като се разделиха със скандал със Стойчо Младенов през миналата седмица. Собственикът все пак потвърди, че няма намерение да се оттегля и дори се появи информация, че е депозирал 30 млн. лв., за да започне реконструкцията на стадион „Българска армия“. Междувременно обаче се появиха слухове за потенциалните нови инвеститори в клуба.

Родният таблоид „Мач Телеграф“ твърди, че сред потенциалните купувачи на „червените“ е хазарният бос Валтер Папазки. Той е част от спонсорите на тима в момента, а при победата над Берое с 1:0 в шампионата дори бе забелязан в компанията на Ганчев и Христо Стоичков.

Друга възможност е Цветомир Найденов, който винаги е проявявал апетити към ЦСКА, но след последния конфликт от 2020 г. той окончателно се фокусира върху ЦСКА 1948.

Подобни слухове за сега са в сферата на спекулациите, но настроенията в родния футбол се менят по-често от атмосферните условия над страната ни в изминалите седмици.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар