Home » Спорт » Лъчо Танев нападна ЦСКА за трансферната политика

Лъчо Танев нападна ЦСКА за трансферната политика

Сподели новината

ЦСКА пропусна за поредна година възможността да догони Лудогорец в борбата за титлата, а в хода на кампанията старши-треньорът Стойчо Младенов реши да си тръгне, след като обяви, че мнението му не е търсено при подбора на селекцията в клуба. Футболният мениджър Лъчезар Танев се изказа по темата, като разкритикува ръководните органи на „Армията“.

При всички положения всеки трансфер трябва да бъде обсъден и коментиран между наставник и ръководство. Защото ако един треньор няма информация за даден футболист или не го одобрява, каква е ползата играчът да бъде привлечен и да се харчат пари за него. Аз съм на принципа последната дума да е на ръководството на клуба – било президент, било спортен директор. Треньорът обаче задължително трябва да взима участие в селектирането. Не може да бъде оставен настрана. Той води тренировъчния процес и мачовете и е необходимо да е наясно с какви играчи ще разполага“, каза Танев интервю за родния таблоид „БЛИЦ“, цитиран от „Тема Спорт“.

В ЦСКА трябва да има критерии. Тези, които избират футболистите, явно нямат достатъчен критерий. Нещо не се прави както трябва. С възможностите, които има ЦСКА, мога да се вземат по-класни играчи. Харчат се доста пари за голям брой посредствени футболисти, а могат да се харчат същите средства за по-малко на брой, но по-качествени играчи“, добави той.

Надеждата на този етап при „армейците“ е, че ще успеят да защитят Купата на България, където по-късно днес (21 април) излизат в мач-реванш срещу Славия в полуфиналите след аванс от 2 гола след първия двубой.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар