МИСТЕРИИ 

Графиня Катерина Билай цери язва с Божията енергия

Д-р Катерина Билай е лекарка, специалистка по вътрешни болести. Във вените ѝ тече българска, немска, украинска и руска кръв, а титлата си графиня наследява от дядо си Марк Зигаленков Първият потомствен граф е дядо ѝ, удостоен с титлата от руската императрица Екатерина заради героизма, проявен в Руско-турската война. След като веднъж се среща очи в очи със смъртта, откарана и оставена в моргата, д-р Билай придобива дарбата да лекува.

За себе си тя казва, че е дипломирана лекарка по вътрешни болести, но не е работила по специалността си нито ден, защото открива свръхестествената си дарба, но по най-болезнения начин. „Когато навърших 29 години, получих първо инфаркт, след като съпругът ми катастрофира и почина. Изживях го много тежко. След една година ми се спука апендиксът, получих перитонит и си заминах… Попаднах в моргата. Седем часа и половина бях в моргата, а след това – още два часа на операционната маса“, споделя Билай.

Смятали я за мъртва цели 5 часа, докато при нея не влязъл стажант-лекар, който започнал да ѝ прави аутопсия и видял, че от нея тече кръв – нещо, което при мъртвите е невъзможно. „Тогава започва да ми прави изкуствено дишане и масаж на сърцето. След много усилия сърцето ми отново започнало да бие. А аз в това време бях горе и видях деветте си живота. Оттам започнах да падам. Видях се в моргата, видях разрязаното си тяло, когато ми правеха изкуствено дишане. Тогава ме върнаха обратно в болницата и веднага започнаха да ми правят операция, която продължи 12 часа. Отстраниха ми всички черва… Стоях там още четири денонощия. Събуди ме от комата гласът на майка ми“, спомня си феноменът. После се възстановявала в продължение на година и не помнела изобщо близките си, но усетила, че може да вижда в бъдещето. Когато се закрепила, дошла дилемата – да лекува като лекар или като екстрасенс.

При нея лечението протича в няколко фази. „Първо прочиствам подсъзнанието, прочиствам душата, защото първопричината на всички проблеми започва от състоянието на душата. Аз имам образование психоеколог на човешката душа – първо, и второ – ениопсихология и сугестология. Завършила съм ги след медицината. Завърших лондонската академия по медицина на психоенергосугестивните науки и защитих професорска степен във Вашингтонския университет. Там ми беше проверена енергията, с която работя. Зафиксирано е, аз съм 12-ата, която работи с такава енергия, която тече като мляко, като се моля на Бог. Предлагаха ми да остана да работя във Вашингтон, но аз не исках“, обяснява д-р Билай.

Катерина твърди, че може да лекува почти всички заболявания само с енергия и ръце. „След като изчистя душата, виждам физическото тяло. Виждам всички органи, с изключение на: белите дробове, кожата, състава на костта вътре в нея. Не лекувам вируси и инфекции, психични заболявания. Всичко друго лекувам. Правя дори и операции вътре в корема само с енергия. За 15 минути изчезва язвата“, казва Билай.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ