Home » Спорт » Барса си върна второто място в Лалига след успех над Реал Сосиедад (ВИДЕО)

Барса си върна второто място в Лалига след успех над Реал Сосиедад (ВИДЕО)

Сподели новината

Барселона се завърна на второ място в испанската Ла Лига след като спечели с 1:0 като гост на Реал Сосиедад. Това се случи отново благодарение на Пиер-Емерик Обамеянг.

Феран Торес успя да заблуди защитата на Сосиедад в 11-ата минута и асистира на Обамеянг, за ранен аванс на каталунския клуб. Това беше 9-ият гол в 8 мача от Ла Лига за Обамеянг в фланелката на Барса и 11-ият гол в общо 14 мача за Барселона, което е повече от предишните 34 мача за Арсенал и националния отбор на Габон.

Снимка: БГНЕС

Барса си върна второто място в Лалига след успех над Реал Сосиедад (ВИДЕО)

С победата Барселона се изкачи на второ място в таблицата с 63 точки, на 15 зад лидера Реал Мадрид и се изравни с третата Севиля. Сосиедад остава на шесто място с 55 точки.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар