Home » Новини » Салернитана удари Фиорентина

Салернитана удари Фиорентина

Сподели новината

Борещият се за участие в европейските клубни турнири Фиорентина, допусна груба грешка в преследването на шестото място. „Ла Виола“ загуби с 1:2 гостуването си на Салернитана в среща от 34-ия кръг на италианската Серия А. Салернитана продължава да мечтае за спасение.

„Граната“ поведе още в 9-ата минута чрез снажния Милан Джурич. Нападателят отбеляза с глава след центиране от корнер. До почивката гостите от Флоренция бяха по-активни, но до сериозни опасности пред вратата на Луиджи Сепе почти не се стигаше.

В началото на втората част Винченцо Италиано опита да промени развоя на срещата, като пусна в игра Кжиштоф Пьонтек и Рикардо Сапонара. В игра влезе и десният бек Алваро Одриосола. Смените на наставника дадоха резултат и Фио изравни в 64-ата минута.

Атакуващият халф Сапонара успя да изравни. В 79-ата Федерико Бонацоли с точен удар донесе изключително важни три точки за Салернитана.

Тимът, който доскоро нямаше дори собственик се изкачи на 18-ата позиция с 25 точки и е само на 3 от „спасителната зона“. Фиорентина остава 7-ми с 56 пункта. С равен брой точки е и Лацио, който обаче има мач по-малко с Милан.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар