Home » Спорт » Ботев (Враца) не успя да удържи победата срещу Царско село

Ботев (Враца) не успя да удържи победата срещу Царско село

Сподели новината

Царско село и Ботев (Враца) завършиха при резултат 1:1 в ключов мач за оцеляването в efbet Лига. Двата гола паднаха в самото начало и в същинския край на мача. Във втората минута Браян Переа изведе врачани напред, а в последната минута от редовното време Венци Христов възстанови равенството. И двата тима завършиха срещата с човек по-малко, след като първо Жереми Петрис, а след това и Антонио Георгиев получиха червени картони.

Гостите се възползваха от първата добра възможност и откриха резултата още във втората минута. Ндиае допусна ужасяваща грешка в опит да върне топката към свой съотборник и я подари на Браян Переа, който с красив прехвърлящ удар от далечна дистанция откри резултата.

След половин час игра гостите стигнаха до нова опасна ситуация, завършила с удар на капитана Юлиан Ненов, който обаче бе отразен от стража на „царете“.

В 37-ата минута Жереми Петрис си изработи втори жълт картон и бе принуден да напусне терена преждевременно.

След подновяването на играта „царете“ имаха добър шанс да изравнят, но изстрелът на Пламен Крумов мина встрани от вратата на врачани.

В 65-ата минута Антонио Георгиев възстанови численото равенство на терена, след като също си изработи втори жълт картон и остави Ботев с десетима.

В следващите минути видяхме повече жълти картони за играчите на двата състава, отколкото опасни положения. В заключителните минути обаче Костадин Ничев влезе грубо в краката на противник в наказателното поле и подари дузпа на „царете“, която бе успешно реализирана от Венцислав Христов.

Така двата тима взеха по точка, с което положението не се променя кой знае колко. „Царете“ остават последни с 20 пункта, а врачани са предпоследни с 23 точки.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар