Home » Спорт » Промяна в правилата отваря вратите за Джокович към Уимбълдън

Промяна в правилата отваря вратите за Джокович към Уимбълдън

Сподели новината

Цялата 2022 г. в тениса изглежда ще премине под знака на колебанията дали Новак Джокович ще бъде допуснат до даден турнир или не. Поредната новина го праща на Уимбълдън, след като стана ясно, че рестрикциите за неваксинирани спортисти ще бъдат коригирани, пише The New York Times.

Организаторите на най-престижното състезание на зелени кортове – All England Lawn Tennis Club, потвърдиха, че здравните власти във Великобритания са премахнали задължителното ваксиниране за гостите в кралството. Това е и причината ограничението да бъде свалено и за Откритото първенство по тенис.

Световният №1 се опари вече веднъж от фиаското с австралийските власти за Australian Open в началото на годината, но с напредване на времето все по-малко дестинации влизат в директна конфронтация с „Ноле“ и останалите атлети, които имат своите причини, за да отказват имунизация срещу COVID-19.

Уимбълдън тази година ще се проведе в периода 27 юни – 10 юли.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар