Home » Спорт » „Канарчетата“ ще играят за рекордна премия, ако спечелят на „Герена“

„Канарчетата“ ще играят за рекордна премия, ако спечелят на „Герена“

Сподели новината

Ботев Пловдив гостува днес на Левски в най-важния мач за сезона пред пловдивския тим. Залогът е класиране за Лигата на конференциите, а по тази причина ръководството е решила да предложи рекордна за сезона премия на играчите, ако донесат у дома трите точки, пише родният таблоид „Мач Телеграф“ без да навлиза в конкретика, цитиран от Topsport.

„Канарчетата“ в исторически план не се наслаждават на особени успехи, когато гостуват на „сините“, но в настоящата ситуация отборът е фаворит с оглед аванса от 6 точки в класирането.

Евентуален успех за Ботев ще реши практически спора за третото място, но при загуба Левски ще продължи с възходящата форма и психологическото предимство ще е на негова страна.

Мачът е днес (30 април) от 17:30 часа, като се очаква на трибуните да се съберат над 7-8 хил. зрители.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар