Home » Свят » Руските окупатори повреждат собствените си танкове, за да не се бият срещу украинската армия

Руските окупатори повреждат собствените си танкове, за да не се бият срещу украинската армия

Сподели новината

Службата за безопасност на Украйна (СБУ) прехвана телефонен разговор на окупаторите, от който става ясно, че те сами разрушават собствените си танкове, за да не се налага да се бият срещу украинската армия.

В телефонен разговор с баща си руски войник споделя, че в неговия полк е останал само един здрав танк (от десет). Другите са били унищожени. Поради това руските войници умишлено сами са извадили от строя и последния здрав танк, за да не се бият срещу украинската армия, която защитава земята си от нашествениците. Руският войник споделя още, че има трима убити в неговия полк и много ранени в тежко състояние. Има трима „двухсотых“, казва руският окупатор, използвайки военния жаргон за загинали войници (груз 200).

На 24 февруари руската армия започна непредизвикана пълномащабна война срещу Украйна и търпи тежки загуби на украинска земя. По данни на Генералния щаб на украинските въоръжени сили до момента 23 800 руски войници са били убити. Броят на унищожените танкове също е огромен – 1048. Русия отказва да разкрие броя на убитите свои войници в Украйна, както и на загубената техника.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар