Home » Крими » Клип с побой над момче предизвика напрежение в Русе ВИДЕО

Клип с побой над момче предизвика напрежение в Русе ВИДЕО

Сподели новината

За напрежение в Русе заради видео с агресия над момче предаде БНТ. Клипчето бе публикувано днес в социалните мрежи и възмути десетки млади хора, които се събраха пред блока, в който живее нападателят.

На кадрите се вижда как момче налага с юмруци с лицето друго момче. Инциденът е станал през април, но видето е било публикувано днес в социалните мрежи и възмути десетки русенци, които се събраха тази вечер пред блока, в който живее нападателят. Клипът провокира десетки коментари от възмутени хора.

Малко по-късно момчето, което е посочено за побойник, публикува пост, в който се извинява за стореното. Въпреки това пред блока му се събраха млади хора, които не познават потърпевшия, но изразиха подкрепата си и се обявиха против агресията.

„С това момче бяхме в едно заведение. Отидохме в тоалетната и той реши да ме пребие. След това ме заплаши, че ще нарани близките и семейството ми“, обясни потърпевшият Иво Бонев.

Събралите се младежи казаха, че преди седмица нападателят е пребил и друго момче.

„Преди седмица някъде имаше още едно момче, познат. В момента той е със счупено ребро, ключица, два часа са го били“, каза Бонев.

[embedded content]

Поставете оценка:

4.1

Оценка 4.1 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар