Home » Мнения » Партиите правят каквото им каже началството

Партиите правят каквото им каже началството

Сподели новината
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Среднощното прекрояване на избирателния кодекс показва, че българските партии са напълно деградирали. Те работят против този народ, против демокрацията.

Същите идиоти, които само преди година даваха мило и драго за машинен вот, сега дават мило и драго против машините. Същите, които преди година не искаха да дапуснат абсолютно никакво броене на квитанциите, сега твърдят, че квитанциите са гаранция за честността на вота.

Тези хора нямат никакви принципи, никакви идеи, не заслужават никакво доверие. Те правят каквото им каже началството като роботи. И на другия ден, щом началството си смени акъла, правят кръгом като някакви кукли на конци без никаква своя воля.

Те се смятат за най-умните, а на практика са най-глупавите. Сега зад гърба ни са обещали да закрият българската енергетика.

Мажоритарен вот!

Поставете оценка:

4.5

Оценка 4.5 от 36 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар