Home » Свят » Затишие пред буря в Сирия! Подкрепяните от САЩ сили поискаха Вашингтон да отправи по-силно послание към Ердоган

Затишие пред буря в Сирия! Подкрепяните от САЩ сили поискаха Вашингтон да отправи по-силно послание към Ердоган

Сподели новината

Лидерът на подкрепяните от САЩ Сирийски демократични сили (СДС) заяви днес, че все още се опасява, че ще има турска сухопътна инвазия въпреки уверенията от страна на Съединените щати, и поиска Вашингтон да отправи "по-силно послание", след като, по думите му, е видял, че Турция е разположила по границата безпрецедентно големи сили, предаде Ройтерс.

В телефонно интервю за агенцията Мазлум Абди отбеляза, че турската армия е изпратила подкрепления и в сирийските райони, контролирани от бунтовници, подкрепяни от Анкара.

Не може да се разчита на сравнително слабата сирийска противовъздушна отбрана, добави Абди, който по-рано беше изразил надежда, че тя ще помогне да бъдат защитени СДС от въздушните удари, нанасяни от Турция.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар