Home » България » Прогноза за времето днес, 29 декември: Мъгливо утро, слънчево в планините и по Черноморието

Прогноза за времето днес, 29 декември: Мъгливо утро, слънчево в планините и по Черноморието

Сподели новината

През нощта облачността и над Южна България ще намалее и над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), предаде БТА.

Ще бъде почти тихо с минимални температури между минус 3°С и 2°С, в София – около минус 1°С. Преди обяд на много места в равнинната част от страната и отделни котловини ще бъде с мъгла или ниска слоеста облачност. В планините през целия ден ще бъде слънчево и сравнително топло. В Източна България ще духа слаб вятър от югозапад, в останалите райони ще бъде почти тихо. Максималните температура ще са между 8°С и 13°С, малко по-ниски ще останат в местата с трайна мъгла, в София – около 9°С.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на отделни места видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 10°С-11°С, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево и сравнително топло. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°С, на 2000 метра – около 1°С.

Поставете оценка:

3

Оценка 3 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар