Home » Спорт » Путин мобилизира футболни хулигани за войната в Украйна

Путин мобилизира футболни хулигани за войната в Украйна

Сподели новината

Владимир Путин ще прибегне до употребата на футболни хулигани за войната в Украйна. Това твърди бившият агент на държавното разузнаване в САЩ – Ребека Кофлер, пред Fox News.

Повече от ясно е, че Путин няма да спре война скоро. Той ще използва хулигани, затворници и всякакви други подобни, за да продължи да изпраща войски в Украйна в опита си да спре опита ѝ от членство в НАТО. Мисията му е толкова важна“, каза Кофлер пред телевизията.

Той е на мнение, че изходът от тази война е считан за такъв от екзистенциална значимост за Русия и по тази причина администрацията е готова да използва целия си наличен ресурс, за да постигне целите си.

Информацията, че Путин ще мобилизира футболни хулигани първо бе разпространена от британското издание Daily Mail, позовавайки се на местното разузнаване. Тогава дори бяха посочени екстремистките формирования на ЦСКА Москва, Зенит Санкт Петербург, Спартак Москва и Локомотив Москва.

Поставете оценка:

2.6

Оценка 2.6 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар